Zomertraining
6 t/m 10 juli 2020

Professionele begeleiding

Een week sporten onder professionele begeleiding

Nu de Covid-19 crisis nog niet in bedwang is en er nog geen duidelijk zicht is op de aankomende zomervakantie heeft Schagen United besloten om een zomertraining in te lassen. Met deze betaalde training wil Schagen United kinderen in de gelegenheid brengen om onder professionele begeleiding de eerste week van de zomervakantie door te kunnen trainen.

Wij willen graag de eerste week van de vakantie starten door op maandagochtend om 09:00 te beginnen en vrijdag 18:00 uur af te sluiten.

Maandag 09:00 – 17:00 
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag 09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 18:00

Professionele trainers

Gedurende het seizoen is er voor de kinderen tussen de 6 en 10 jaar veel training door ouders en een carousel training. Deze zomer willen wij graag een dagelijks programma aanbieden waarin de hele dag in het teken staat van sport. Door gebruik te maken van professionals willen wij graag de kinderen de mogelijkheid geven om te werken aan verschillende vaardigheden gedurende de zomer. 

Gediplomeerd

Al onze trainers beschikken over KNVB trainings papieren

EHBO

Al onze trainers zijn voorzien van Kinder EHBO en reanimatie

VOG

Al onze trainers beschikken over een recente VOG verklaring

Sportweek

Om een gezonde afwisseling te creëren, zal de voetbalweek afgewisseld worden met andere sporten.  Dit omdat 8 uur per dag voetballen wellicht iets te veel gevraagd is. Daarom willen  wij gebruik maken van deze situatie om de kinderen in aanraking te brengen met andere sporten:

Dagindeling

Op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag beginnen wij om 09:00 uur.  De dag zal verdeeld worden in vijf blokken. twee blokken sporten, één blok lunch en twee blokken sporten. 

Na de algemene start worden de kinderen verdeeld in verschillende groepen die apart van elkaar aan het dagprogramma gaan beginnen.  Na het eerste blok wordt fruit uitgedeeld. Na het tweede blok, zal de lunch beginnen waarna zij bij de lunch gezamenlijk zullen eten in de Kantine. De lunch zal volledig verzorgd zijn en er kan rekening gehouden worden met eventuele voedingseisen of allergieën. Na het derde blok zullen de kids voorzien worden van een snack. 

Om 17:00 uur zal de zomertraining afgelopen zijn. Op vrijdag zal er om 17:00 een gezamenlijke afsluiting zijn met Patat en Frikandellen. Geen macrobiotisch verantwoorde voeding, maar wel een leuke afsluiting van de week en het begin van het weekend.

Voor Keepers

Ben je keeper of wil je graag keeper worden? Laat het weten, dan zorgen wij ervoor dat je bij deze trainingsweek volledig voorbereid wordt en je keepers skills verbeterd worden!

Voor welke kinderen?

De zomertrainingen zijn voor kinderen tussen de 7 en 10 jaar, jongens en meisjes!. Het is niet nodig om al in een voetbal team of vereniging aangesloten te zijn. Op basis van leeftijd en sportniveau worden de kinderen bij elkaar ingedeeld om een zo leuk mogelijke dag te hebben.

Tarieven

Er is een keuze uit 5 dagen, 3 dagen of per losse dag aan te melden. Zie hieronder voor de tarieven.

Zomertraining

Ben je overtuigd?