De vijf dwaze dagen van juli

De vijf dwaze dagen!

12 t/m 16 juli 2021

Toernooitjes, Stormbaan, Playstation competitie en meeerrrr.....

Vijf dagen doen wat jij leuk vindt!

Kom jij ook naar de vijf dwaze dagen bij Schagen United? Met deze betaalde activiteit kun jij onder begeleiding van top trainers lekker doen wat jij leuk vindt!

We gaan toernooitjes organiseren in 5 tegen 5 teams, Latje trap, boarding voetbal in 2-tegen-2 teams, Training van een betaald voetbal trainer, die in de avond training komt geven, er is een playstation avond of misschien zelfs wel twee keer! We gaan naar het strand voor voetvolley en beachvoetbal voor de voetballers! en beachhandbal voor de handbalsters.

Je kunt er ook voor kiezen om 1 of 2 dagen te komen. Of alleen de avonden mee te doen. 

Tennis

Beachtennis, Beachball, beachpadel & nog veel meer

voetbal

Beachvoetbal, Voetvolley, wedstrijden en toernooi

Handbal

Beachhandbal training, wedstrijden, Toernooi & Volleybal

Algemeen programma beeld

We beginnen met het 5 tegen 5 toernooitje. Rond 10:00 uur is iedereen aanwezig en gaan de poule indelingen gemaakt worden. Rond 13:00 uur is er lunch voor iedereen. Na de lunch worden de kwart & halve finales en de finale gespeeld. In de tussentijd kun je nog even de stormbaan op of je score neerzetten voor het latje trap toernooi. 

Rond 1700 uur kun je naar huis toe gaan om even te eten, maar om 1930 uur moet je weer op de club zijn voor de Training. Deze duurt 2 uur. om 2130 uur ben je klaar en zit de dag er op! Naar bed toe… 😉

 

Dat klinkt wel als een relaxed programma toch? Dat doen we dus iedere dag! Lekker uitslapen en daarna leuke dingen doen!

Strand Programma

Op de stranddag slapen we eerst even uit en om 1000 uur verzamelen we op Groenoord. Om 1030 uur gaan we Fietsen naar Petten…. Fietsen ja. Goed gelezen…. Op Het strand kun je kiezen uit:

Na al die gekkigheid fietsen jullie weer naar huis rond 16:00 uur en om 19:00 uur begint de FIFA playstation & de Just-Dance competitie. Tot ongeveer 21:30 uur en dan allemaal weer naar huis zodat je bij kunt komen en bij kunt slapen voor de volgende dag.

Voor wie?

De vrijf dwaze dagen zijn voor scholieren van de middelbare school tussen de 12 en 16 jaar, jongens en meiden!. Het is niet nodig om al in een voetbal team of vereniging aangesloten te zijn. Op basis van leeftijd en sportniveau worden de kinderen bij elkaar ingedeeld om een zo leuk mogelijke dag te hebben.

Aanmelden

Op het moment dat wij 20 aanmeldingen hebben kan het programma van start gaan! Meld je aan met je vrienden op de onderstaande link  Meld nu snel je kinderen aan. Zie hieronder de tarieven en de voorlopige aanmeldpagina voor de vakantietraining.

5 dagen

Inclusief Lunch en Drinken
95 eenmalig
 • Selectie Training
 • Playstation & Just-Dance avonden
 • Beachhandbal, beachvoetbal, tennis & Rugby
 • Twee stranddagen
vet!

3 dagen

Inclusief Lunch en Drinken
60 eenmalig
 • Selectie Training
 • Playstation & Just-Dance avonden
 • Veel voetbal voor de voetballers en voetbalsters
 • Veel Handbal voor de handbalsters
Super nice

1 dag

Inclusief Lunch en Drinken
20 eenmalig
 • Selectie Training
 • of
 • Playstation & Just-Dance avond
 • Veel voetbal & handbal
Zekerz

Aanmelden