Aanmelden

Aanmelden
Vakantietraining
20 t/m 22 oktober 2021

Aanmelden

HIeronder kun je je voorlopig aanmelden! bij 50 aanmeldingen gaan wij alle zaken wederom voorbereiden!

Jouw mailadres
Zijn er allergieën? Let op neem contact met ons op betreft het eten en drinken. Indien de klachten ernstige gevolgen hebben. Geef jouw kind dan zelf eten en drinken mee.

Vakantietraining
12 t/m 16 juli 2021

Professionele begeleiding

Vijf dagen sporten onder professionele begeleiding

Na de Covid-19 crisis hebben wij ervaren dat het voor kinderen in de leeftijd 7 t/m 13 erg belangrijk is om in beweging te blijven. Na het onmetelijke succes van de zomertraining hebben wij besloten dit iedere vakantie door te gaan zetten. Met deze betaalde training wil Schagen United kinderen in de gelegenheid brengen om onder professionele begeleiding de schoolvakantie door te kunnen trainen.

In de eerst volgende training zullen wij weer een 5 en 3-daags programma aanbieden: Iedere dag beginnen wij om 09:00 en 17:00 uur sluiten we af.

Professionele trainers

Gedurende het seizoen is er voor de kinderen tussen de 6 en 10 jaar veel training door ouders en een carousel training. Met deze trainingen willen wij graag een dagelijks programma aanbieden waarin de hele dag in het teken staat van sport. Door gebruik te maken van professionals willen wij graag de kinderen de mogelijkheid geven om te werken aan verschillende vaardigheden gedurende de vakantie. 

Gediplomeerd

Al onze trainers beschikken over KNVB trainings papieren

EHBO

Al onze trainers zijn voorzien van Kinder EHBO en reanimatie

VOG

Al onze trainers beschikken over een recente VOG verklaring

Sportweek

Om een gezonde afwisseling te creëren, zal de voetbalweek afgewisseld worden met andere sporten.  Dit omdat 8 uur per dag voetballen wellicht iets te veel gevraagd is. Daarom willen  wij gebruik maken van deze situatie om de kinderen in aanraking te brengen met andere sporten:

Dagindeling

Op maandag, dinsdag woensdag, donderdag en vrijdag beginnen wij om 09:00uur.  De dag zal verdeeld worden in vijf blokken. twee blokken sporten, één blok lunch en twee blokken sporten. 

Na de algemene start worden de kinderen verdeeld in verschillende groepen die apart van elkaar aan het dagprogramma gaan beginnen.  Na het eerste blok wordt fruit uitgedeeld. Na het tweede blok, zal de lunch beginnen waarna zij bij de lunch gezamenlijk zullen eten in de Kantine. De lunch zal volledig verzorgd zijn en er kan rekening gehouden worden met eventuele voedingseisen of allergieën. Na het derde blok zullen de kids voorzien worden van een snack. 

Om 17:00 uur zal de zomertraining afgelopen zijn. Op vrijdag zal er om 17:00 een gezamenlijke afsluiting zijn met Patat en Frikandellen. Geen macrobiotisch verantwoorde voeding, maar wel een leuke afsluiting van de week en het begin van het weekend.

Voor Keepers

Ben je keeper of wil je graag keeper worden? Laat het weten, dan zorgen wij ervoor dat je bij deze trainingsweek volledig voorbereid wordt en je keepers skills verbeterd worden!

Voor welke kinderen?

De zomertrainingen zijn voor kinderen tussen de 7 en 13 jaar, jongens en meisjes!. Het is niet nodig om al in een voetbal team of vereniging aangesloten te zijn. Op basis van leeftijd en sportniveau worden de kinderen bij elkaar ingedeeld om een zo leuk mogelijke dag te hebben.

Tarieven

Zie hieronder voor de tarieven:

vakantietraining

Ben je overtuigd?